Безплатна доставка на всички продукти!!!

Безплатна доставка на всички продукти!!!
30 април 2017

В последно време доста се говори за нуждата от по-отговорно отношение към природата и нейните ресурси, но за съжаление малко се прави в тази посока. Затова Ние от Мебел Мах подкрепяме използването на многократни памучни топбички за пазаруване.

прочети още

Вече може да закупите нашите продукти и на изплащане с БАНКА ДСК

прочети още

Искате дърво ? Wolf mobel са изработени само и единствено от дърво с изключителен дизайн, който ще донесе екзотичен привкус в дома ви. Най-високо качество, неподвластно на времето и на достъпни цени. Мебелите на Wolf Mobel са разработени от международни дизайнери и са произведени в така че да могат да се комбинират заедно.

прочети още

В забързаните и несигурни времена, желанието на хората от градовете за идиличен живот е голямо. С романтичен и закачлив стил на мебелите от Jack & Alice, вие можете да получите в дома си голяма част от очарованието на природата. Предимно бели мебели от масивно дърво, уютни кресла и дивани с пищни възглавници и аксесоари определят модерна визия на марката Jack & Alice. Тези красиви мебели са създадени със стилен интериорен дизайн, които изглежда добре. Изработени от здрави материали като масивно дърво, MDF и метал.

прочети още

Мебел Макс предлага БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за всички поръчки над 400лв.

прочети още

Ars Natura- мебели проектирани от природата. Ако търсите трайни и най-вече, устойчиви мебели, мебелите на Ars Natura са точно за вас. Мебелите на известната марка са изработени от висококачествена масивна дървесина. Ars Natura предлагат тези масивни дървени мебели на разумни цени. Бук, бряст и дъб са приоритетните материали за използване в производството си.

прочети още